Overige diensten en verplichtingen voor het mkb

Concept Arbo is een modern bureau gespecialiseerd in arbodienstverlening voor het mkb, dat landelijk opereert. Wanneer u op zoek bent naar een modern alternatief voor uw verzuimbeleid, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Overige diensten en verplichtingen

Risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E)

Werkplek-
onderzoek

Eerste en
tweede spoor

Vertrouwens-
persoon

Is uw abonnement arbodienstverlening nog up-to-date?

Veel bedrijven hebben, wellicht zonder het te weten, een abonnement dat niet bij de bedrijfsvoering past. De samenwerking met klassieke gecertificeerde arbodiensten kan onpersoonlijk zijn, rapportages zijn regelmatig onder de maat en het overleg is onvoldoende, waardoor men voor verrassingen komt te staan. Concept Arbo behoort niet tot deze categorie. Wij zijn een modern verzuimbureau voor het mkb, die zijn klanten persoonlijk kent.

Veel mkb-bedrijven herkennen de volgende uitspraken:

Bij Concept Arbo bent u geen nummer

Wij bieden veel persoonlijke aandacht en werken anders dan de klassieke gecertificeerde arbodiensten. Wij zijn ervan overtuigd dat verzuimbeleid een kwestie blijft van persoonlijke benadering. Dit merkt u in onze dienstverlening: bij ons bent u géén nummer. U heeft namelijk de beschikking over uw eigen casemanager. Ook voor kleine organisaties, die zich voor het eerst gaan aansluiten, heeft Concept Arbo altijd een passend pakket.

Alle informatie over de arbodienstverlening voor het mkb vindt u hier: